10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.
jaloezieen.nl RTL start afspelen
Klik hier voor het webwinkel cetificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.

Jaloezieën inmeten en monteren

Jaloezieën inmeten en monteren

De perfecte houten jaloezieën of aluminium jaloezieën gevonden? Dan wordt het tijd om uw gereedschap te pakken. Met een rolmaat en een potlood bent u in de meeste gevallen klaar om te beginnen met opmeten. Ook hebben we voor al onze jaloezieën duidelijke meet- en montage-instructies ontwikkeld. Zo bent u er zeker van dat u de juiste maten doorgeeft en dat u snel kunt genieten van prachtige jaloezieën.

Inschakelen van een installateur

Het inmeten en/of monteren uitbesteden aan een vakbekwame monteur? Laat uw gegevens hier achter, dan nemen we snel contact op voor het maken van een afspraak. 

Meten

Jaloezieën die perfect passen

Voordat u kunt bestellen, is het noodzakelijk dat u nauwkeurig de maten opmeet voor uw jaloezie(ën). Om fouten te voorkomen is het belangrijk dat u een goede metalen rolmaat gebruikt waarmee u zowel de breedte als de hoogte in één keer kunt meten. Neem de meetinstructie eerst goed door alvorens u met het meten begint en controleer na afloop of alles klopt. Dit is belangrijk, want op maat gemaakte jaloezieën kunt u niet zomaar retour sturen.
Naar meetinstructies >>>
Montage

Het is makkelijker dan u denkt

Zodra uw jaloezieën zijn geleverd, is het zaak dat de jaloezieën correct worden geplaatst. U kunt hier een kopie van de montage- en bedieningsinstructies downloaden. Volg de instructies goed op en lees ze eerst een keer door voor u begint. Jaloezieën.nl kan namelijk geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor beschadigingen die het gevolg zijn van foutieve installatie of bediening.  
Naar montage-instructies >>>

 

 

Installateur inhuren

Zorgeloos laten inmeten en/of monteren

Er kunnen natuurlijk redenen zijn waardoor u het inmeten en monteren wilt overlaten aan een professional. Jaloezieën.nl heeft ene groot netwerk van vakbekwame installateurs. Ook bij u in de buurt. Wilt u hier gebruik van maken? Laat dan hier uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Mocht u installateur zijn of een goede installateur kennen, dan horen wij ook graag van u. U kunt uw gegevens achterlaten en dan nemen we contact met u op.
Naar installateurpagina >>>