Eindejaarssale | 5% cashback op alle jaloezieën. Voeg de kortingscode BESPAAR2023 bij uw order toe in het opmerkingenveld.
jaloezieen.nl RTL start afspelen
Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
Eindejaarssale | 5% cashback op alle jaloezieën. Voeg de kortingscode BESPAAR2023 bij uw order toe in het opmerkingenveld.

Jaloezieën inmeten en monteren

Zelf jaloezieën inmeten en monteren

Heeft u de perfecte houten jaloezieën of aluminium jaloezieën gevonden, dan wordt het tijd om uw gereedschap te pakken. Met een goede rolmaat en een potlood bent u in de meeste gevallen klaar om te beginnen met opmeten. Een schroevendraaier is nodig voor het monteren van uw jaloezie(ën). Het kan zijn dat u een boormachine nodig heeft om gaten te boren in een stenen ondergrond.

Om alles in goede banen te leiden, hebben we voor al onze jaloezieën duidelijke meet- en montage-instructies ontwikkeld. Zo zijn wij er zeker van dat u de juiste maten doorgeeft bij uw bestelling en dat u snel kunt genieten van prachtige jaloezieën.

Meten

Jaloezieën die perfect passen

Voordat u kunt bestellen, is het noodzakelijk dat u nauwkeurig de maten opmeet voor uw jaloezie(ën). Om fouten te voorkomen is het belangrijk dat u een goede metalen rolmaat gebruikt waarmee u zowel de breedte als de hoogte in één keer kunt meten. Neem de meetinstructie eerst goed door alvorens u met het meten begint en controleer na afloop of alles klopt. Dit is belangrijk, want op maat gemaakte jaloezieën kunt u niet zomaar retour sturen.
Naar meetinstructies >>>
Montage

Het is makkelijker dan u denkt

Zodra uw jaloezieën zijn geleverd, is het zaak dat de jaloezieën correct worden geplaatst. U kunt hier een kopie van de montage- en bedieningsinstructies downloaden. Volg de instructies goed op en lees ze eerst een keer door voor u begint. Jaloezieën.nl kan namelijk geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor beschadigingen die het gevolg zijn van foutieve installatie of bediening.  
Naar montage-instructies >>>

 

 

Installateurs

Professionals inhuren

Er kunnen natuurlijk redenen zijn waardoor u het inmeten en monteren wilt overlaten aan een professional. Jaloezieën.nl is dan ook bezig met het selecteren van vakbekwame installateurs. Ook bij u in de buurt. Zodra we een goede dekking binnen Nederland hebben bereikt, zullen we de mogelijkheid van installatie ook via de website gaan aanbieden.

Mocht u installateur zijn of een goede installateur kennen, dan horen wij graag van u. U kunt uw gegevens achterlaten en dan nemen we contact met u op.
Naar installateurpagina >>>