10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.
jaloezieen.nl RTL start afspelen
Klik hier voor het webwinkel cetificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.

Inmeten van jaloezieën

Het inmeten van jaloezieën was nog nooit zo gemakkelijk

Perfect maatwerk begint met het nemen van de juiste maten. Hiervoor heeft u meestal niet meer nodig dan een goede rolmaat en eventueel een rekenmachine. Met behulp van de meetinstructies op deze pagina neemt u vervolgens in een aantal eenvoudige stappen de maten voor uw jaloezieën.

Meetinstructies

Instructies op maat

Voor elk systeem is er een aparte meetinstructie die is afgestemd op de mogelijkheden binnen het systeem. Dat werkt sneller, gemakkelijker en voorkomt misverstanden en meetfouten. Zorg er dus voor dat u de meetinstructie downloadt die behoort bij het type jaloezie dat u wilt bestellen. Print de meetinstructie uit als u deze bij de hand wilt hebben tijdens het meten.

Download hier uw meetinstructies:

voorbeeld lindesign kleurstaal jaloezie 63mm lindehout jaloezie kleur staal 50mm bamboe jaloezie houten jaloezie lat voorbeeld lindehout jaloezie lat 35 mm bamboe voorbeeld meet instructie 63mm bamboe jaloezieen abachi houten jaloezie opmeten kleine aluminium jaloezie de kleinste houten jaloezieen van hout aluminium jaloezie grote aluminium jaloezie houten jaloezie lindesign

U kunt de instructies downloaden in pdf-formaat. U kunt deze bestanden openen met het programma Adobe Reader. Heeft u geen Adobe Reader? Via de link hieronder kunt u de meest recente versie gratis downloaden.
Download Adobe Reader >>>