10% cashback actie! Voeg kortingscode ZOMER10 toe in het opmerkingeveld.
jaloezieen.nl RTL start afspelen
Klik hier voor het webwinkel cetificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode ZOMER10 toe in het opmerkingeveld.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën voor een zonnige prijs

 

Onze aluminium jaloezieën zijn er in de breedten 16mm, 25mm en 50mm en in vele kleuren. Naast uitvoeringen in hoogglans en zijdeglans zijn er ook jaloezieën met een matte afwerking. Om het helemaal af te maken, kunnen 50mm jaloezieën worden afgewerkt met stoffen ladderbanden en sierkoven. U ziet het, keuze te over en dankzij onze extra lage webshopprijzen bent u zeer voordelig uit voor absolute topkwaliteit!

Bestel jaloezieën

De aluminium jaloezieën waaruit u kunt kiezen

 

Aluminium jaloezieën - 16mm, 25mm en 50mm Aluminium jaloezieen
Onze aluminium jaloezieën zijn van hoogwaardige kwaliteit en behouden daardoor beter hun vorm. Ook gebruiken we een dikkere kleurcoating (21 micron) dan goedkopere merken (18 micron). Hierdoor is de kleurechtheid ook op langere termijn gegarandeerd en is er, ook bij intensief gebruik, weinig tot geen zichtbare slijtage.

 

De max. breedte van 16mm aluminium jaloezieën is 200cm.
De max. breedte van 25mm aluminium jaloezieën is 230cm.
De max. breedte van 50mm aluminium jaloezieën is 400cm.

 

Bekijk hier de beschikbare kleuren: 16mm | 25mm | 50mm

 

Geperforeerde aluminium jaloezieën - 25mm en 50mm Aluminium jaloezieen
Voor zacht en diffuus licht kiest u voor geperforeerde jaloezieën. Als u in een ruimte zit waar de zon overdag op staat, kan het bekende licht- en schaduwspel van jaloezieën van tijd tot tijd hinderlijk zijn. Deze geperforeerde jaloezieën hebben als groot voordeel dat ze zelfs in gesloten toestand licht doorlaten. Door de perforaties wordt het licht echter verstrooid zodat het heerlijk rustig aan uw ogen is. Houd er wel rekening mee dat deze jaloezieën vooral 's avonds minder privacy geven.


Bekijk hier de beschikbare kleuren: 25mm | 50mm

 

Een aantal opties voor aluminium jaloezieën

 

Ladderbanden - alleen voor 50mm jaloezieën Ladderband aluminium jaloezieen
Standaard worden alle uitvoeringen van onze jaloezieën geleverd met ladderkoord. Voor 50mm jaloezieën heeft u daarnaast de keuze uit een selectie van verfijnde stoffen ladderbanden met een subtiel visgraatmotief. Deze geven uw jaloezieën een prachtig afgewerkte en rijke uitstraling.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de kleur van lamellen en ladderbanden overeen te laten komen, maar zoals u links kunt zien, suèdewitte jaloezieën met pistachekleurige ladderbanden, is het ook mogelijk om een combinatie te maken van verschillende kleuren.

 

Beschikbare kleuren: ladderbanden
Meer beeldmateriaal van ladderbanden.

 

Sierkoven voor aluminium jaloezieën - alleen 50mm Sierkoof aluminium jaloezieen
Voor een extra strak eindresultaat kunt u 50mm aluminium jaloezieën afwerken met houten sierkoven. Hiermee worden ook de zilverkleurige montagebeugels waaraan de bovenbak hangt aan het zicht onttrokken.

De stalen bovenbak wordt bij 50mm aluminium jaloezieën altijd geleverd in dezelfde kleur als de lamellen. Helaas worden houten sierkoven niet geleverd in dezelfde kleuren als de aluminium lamellen. Daarom leveren wij bij aluminium jaloezieën altijd witte houten sierkoven (op aanvraag kunnen ook zwarte sierkoven worden geleverd). Sierkoven worden met magneten op de bovenbak geplaatst.

 

Meer informatie over sierkoven.
Kijk voor overige opties op de speciale opties pagina.


In 4 stappen perfecte aluminium jaloezieën bestellen

 

Stap 1 - Vraag altijd eerst gratis kleurstalen aan
De kleuren die u op uw computerscherm ziet, kunnen in sommige gevallen erg afwijken van de werkelijke kleuren. Wij raden dus aan om altijd kleurstalen aan te vragen Als u stalen aanvraagt voor 16.00 uur, dan heeft u deze in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis.
Vraag hier gratis kleurstalen aan.

 

Stap 2 - Download onze handige meetinstructie

Om het u makkelijk te maken, hebben we handige meetinstructies gemaakt waarmee u in een aantal eenvoudige stappen de maten voor uw jaloezieën opneemt. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Download hier uw meetinstructie
.


Stap 3 - Plaats uw bestelling op onze website
Wanneer u een kleurkeuze heeft gemaakt en de maten heeft opgemeten, kunt u uw bestelling plaatsen op onze website. Tijdens het bestellen, wordt u stap voor stap en met duidelijke beschrijvingen langs alle belangrijke punten geleid.
Ontdek hier onze online bestelmodule of plaats een bestelling
.


Stap 4 - Download onze handige montagehandleiding
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, bedraagt de levertijd 11-13 werkdagen. In de tussentijd kunt u alvast onze montagehandleiding downloaden voor het door u gekochte product. In de montagehandleding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de jaloezieën kunt monteren, bedienen en onderhouden.
Download hier uw montagehandleiding
.


Op zoek naar houten jaloezieën?

Wilt u meer informatie over houten jaloezieën?
Neem dan een kijkje op onze pagina over houten jaloezieën.