10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.
jaloezieen.nl RTL start afspelen
Klik hier voor het webwinkel cetificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën - lindehout, bamboe en abachi

 

Bij Jaloezieën.nl heeft u de keuze uit drie verschillende typen houten jaloezieën met elk hun eigen karakter; leverbaar in de lamelbreedten 25mm, 35mm, 50mm en 63mm. Onze houten jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam basswood (lindehout), bamboe of abachi. We bieden u een ruime keuze aan kleuren en opties. Zo kunt u precies de stijl creëeren die bij u past. En dankzij onze extra lage webshopprijzen bent u zeer voordelig uit voor absolute topkwaliteit!

Bestel jaloezieën

De houten jaloezieën waaruit u kunt kiezen


Houten jaloezieën - 35mm, 50mm en 63mm - lindehout

Deze voordelige houtsoort, die ook wel bekend is als basswood of tilia, heeft door zijn fijne nerf een strak en glad oppervlak dat erg geschikt is voor het gebruik in houten jaloezieën. Doordat er zich in het oppervlak geen poriën bevinden, zoals wel bij abachi het geval is, heeft deze houtsoort een strakkere en meer afgewerkte uitstraling. Het lindehout dat wij gebruiken komt uitsluitend van plantages die duurzaam en gecontroleerd hout verbouwen.

De max. breedte van 35mm LinDesign is 243cm.

De max. breedte van 50mm lindehout is 272cm.

De max. breedte van 50mm en 63mm LinDesign is 300cm.

Bekijk hier de beschikbare kleuren: 35mm 50mm 63mm


Bamboe jaloezieën - 35mm, 50mm en 63mm
 
Een prachtig nieuw product dat door de geringe dikte van de lamellen een rank en verfijnd karakter krijgt. Door de speciale matte afwerking blijft de natuurlijke, zachte uitstraling van bamboe bewaard en verspreiden daardoor een bijzonder aangenaam en diffuus licht. Dit product komt het beste tot zijn recht in combinatie met ladderkoord. De geringe pakkethoogte maakt verder, dat bamboe erg geschikt is als u weinig ruimte heeft boven een raam of deur.

De max. breedte van bamboe jaloezieën is 243cm. 

Bekijk hier de beschikbare kleuren: 35mm50mm | 63mm


Abachi houten jaloezieën - 25mm en 
50mm
Wilt u een exclusieve uitstraling dan is abachi, dat ook wel wawa, samba of ayous wordt genoemd, met zijn voelbare poriën en grovere nerfstructuur de beste keuze. Abachi is een tropische loofsoort uit West-Afrika die vooral bekend is vanwege zijn gebruik in sauna’s, omdat het vrijwel niet splintert en weinig hars bevat. Het abachi dat wij gebruiken komt uitsluitend van plantages die duurzaam en gecontroleerd hout verbouwen.

De max. breedte van 25mm abachi is 240cm. 

De max. breedte van 50mm abachi is 300cm.

Bekijk hier de beschikbare kleuren: 25mm | 50mm


Een aantal opties voor houten jaloezieën

 

Ladderbanden - alleen voor 35mm, 50mm en 63mm  Ladderbanden
Standaard worden alle uitvoeringen van onze houten jaloezieën geleverd met ladderkoord. Bij 35mm, 50mm en 63mm jaloezieën heeft u daarnaast de keuze uit een selectie van verfijnde stoffen ladderbanden met een subtiel visgraatmotief. Deze geven uw een prachtige afgewerkte en rijke uitstraling.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de kleur van lamellen en ladderbanden overeen te laten komen, maar zoals u links kunt zien, is het ook mogelijk om een combinatie te maken van twee kleuren.

Beschikbare kleuren: ladderbanden
Meer beeldmateriaal van ladderbanden.


Sierkoven voor uw houten jaloezieën
Sierkoof
De bovenbak van een jaloezie (hierin loopt het bedieningsmechaniek) draagt het volledige gewicht van de jaloezie en moet dus erg sterk zijn. Vandaar dat de bovenbak van staal is. Bestelt u witte of zwarte houten jaloezieën dan is de bovenbak ook wit of zwart, maar kiest u voor een jaloezie in een houtkleur, dan is de bovenbak gespoten in een overeenkomstige kleur, maar deze heeft dan geen houttekening. U kunt dan het beste als optie ook houten sierkoven bestellen. Deze worden namelijk wel in dezelfde kleur en materiaal als de houten jaloezieën geleverd.

Sierkoven worden met magneten op de bovenbak geplaatst.

Meer informatie over sierkoven.
Kijk voor overige opties op de speciale opties pagina.

 

In 4 stappen perfecte houten jaloezieën bestellen

 

Stap 1 - Vraag altijd eerst gratis kleurstalen aan
De kleuren die u op uw computerscherm ziet, kunnen in sommige gevallen erg afwijken van de werkelijke kleuren. Wij raden dus aan om altijd kleurstalen aan te vragen Als u stalen aanvraagt voor 16.00 uur, dan heeft u deze in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis.
Vraag hier gratis kleurstalen aan.

 

Stap 2 - Download onze handige meetinstructies

Om het u makkelijk te maken, hebben we handige meetinstructies gemaakt waarmee u in een aantal eenvoudige stappen de maten voor uw houten jaloezieën opneemt. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Download hier uw meetinstructie
.


Stap 3 - Plaats uw bestelling op onze website
Wanneer u een kleurkeuze heeft gemaakt en de maten heeft opgemeten, kunt u uw bestelling plaatsen op onze website. Tijdens het bestellen, wordt u stap voor stap en met duidelijke beschrijvingen langs alle belangrijke punten geleid.
Ontdek hier onze online bestelmodule of plaats een bestelling
.


Stap 4 - Download onze handige montagehandleiding
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, bedraagt de levertijd 11-13 werkdagen. In de tussentijd kunt u alvast onze montagehandleiding downloaden voor het door u gekochte product. In de montagehandleding wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de houten jaloezieën kunt monteren, bedienen en onderhouden.
Download hier uw montagehandleiding
.


Op zoek naar aluminium jaloezieën?

Wilt u meer informatie over aluminium jaloezieën?
Neem dan een kijkje op onze pagina over aluminium jaloezieën.