10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.
jaloezieen.nl RTL start afspelen
Klik hier voor het webwinkel cetificaat Gratis kleurstalen aanvragen Winkelwagen
10% cashback actie! Voeg kortingscode Springsale toe in het opmerkingeveld.

Kwaliteit

Maatwerk vs doe-het-zelf

Met maatwerk bespaart u zichzelf een hoop tijd en vaak ook de nodige frustratie. U krijgt de bestelde jaloezieën montageklaar binnen. Het enige dat u hoeft te doen is met behulp van de gedetailleerde montage-instructie twee of meer montagebeugels plaatsen, de jaloezie in de beugels vastklikken en u bent klaar. Het resultaat is door de strakke afwerking mooier dan doe-het-zelf pakketten, die vaak wel goedkoper zijn, maar u levert ook enorm in qua mogelijkheden om uit te kiezen. Zo bestaan kant-en-klare jaloezieën met zijgeleiding simpelweg niet en ook voor speciale maten is maatwerk de enige optie, zoals bij een kozijn met een schuine bovenzijde.

Zelf op maat zagen is verleden tijd

We kunnen het niet genoeg herhalen, maar zelf jaloezieën op maat zagen/knippen is vragen om problemen. De afwerking is vaak lelijk, vooral bij het zachte lindenhout dat erg makkelijk splintert met als gevolg lelijke kartelranden. Bij het knippen of zagen van aluminium jaloezieën kunt u de jaloezie gemakkelijk verbuigen. En dan hebben we het nog niet eens over de stalen bovenbak die met een ijzerzaag vaak dermate beschadigd wordt, dat hij bij ons direct op de schroothoop zou belanden.

Productiekwaliteit

Onze jaloezieën worden vervaardigd in een hypermoderne fabriek. Zowel de assemblagelijnen als de machines die gebruikt worden voor de fabricatie van componenten zijn voorzien van de nieuwste technologieën. In combinatie met vakbekwaam personeel dat regelmatig wordt bijgeschoold in nieuwe ontwikkelingen en een ISO 9001 certificering zorgt dit voor het probleemloze verloop van productie.

Kwaliteitsmanagement

De ISO 9001:2008 certificering, de laatste editie van dé internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen, legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering van processen en diensten. Certificering houdt in dat een onafhankelijke, externe partij aan de hand van twee audits vaststelt dat het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie aan alle normeisen voldoet. Meer over de kwaliteit van onze jaloezieën>>>

Profielenhal

In een gespecialiseerd gedeelte van de fabriek worden alle stalen profielen voor de boven- en onderrails van de jaloezieën geproduceerd. Een technisch team maakt hierbij gebruik van hydraulische- en excenterpersen en profilers van het merk Dallan. Doordat dit in de eigen fabriek gebeurt en niet, zoals vaak, wordt ingekocht bij een tussenhandelaar kunnen de prijzen laag gehouden worden en tegelijkertijd is het een garantie voor optimale kwaliteit. U heeft hier als eindgebruiker uiteraard weer profijt van.